Direct contact: 071 40 60 475

Cardprinters

De kaartprinters (ook wel cardprinters) die Evolis-Nederland kan leveren staan hieronder weergegeven. Elke kaartprinter heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en functionaliteiten. Bekijk welke cardprinter het beste bij u past en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Niet de kaartprinter gevonden waar u naar op zoekt bent? Wij helpen u graag de passende printer te vinden voor uw kaarten (oplossing). Doordat wij een wereldwijd werkende ontwikkelaar en producent van merk- en codeersystemen voor het identificeren van goederen(stromen) en producten zijn, en onze jarenlange ervaring, kunnen wij u gedegen advies geven over de best passende kaartprinter.

Let op: de Pebble 4, Dualys 3 en Tattoo 2 printers zijn niet meer leverbaar omdat deze vervangen zijn. Wel zijn hier echter nog verbruiksartikelen voor verkrijgbaar. Neem hiervoor contact met ons op.

Tattoo2 Rewrite

Afdrukken op uw plastic kaarten … Steeds opnieuw en opnieuw!

De Tattoo RW is de ultieme oplossing voor tijdelijke kaarten of het bijwerken van kaart afdrukken.

Meer info

Zenius

De nieuwe standaard in cardprinters

Zenius is de beste oplossing voor afdrukken van hoge kwaliteit enkelzijdig (toegangs) kaarten, in zwart-wit of kleur, met mogelijkheid tot encoderen van kaarten, Handmatig per kaart afdrukken of in enkelzijdig in een badge, voor een verscheidenheid van toepassingen.

Meer info

Primacy

Primacy, de high-end printer voor het maken van de eenvoudigste tot de meest high-tech (betaal)kaart

De ultieme kaart printer

De Primacy is een high-end printer die makkelijk is in gebruik, flexibel en snel.
Met de  geavanceerde optionele codeertechnologieën van Evolis, is de Primacy de ideale oplossing voor het printen en coderen van (betaal) kaarten.

Meer info

Avansia

Avansia, de ultieme printer voor hoge resolutie kaarten

De Avansia heeft een zogenaamde retransfer technologie kaartprinter voor het printen van topkwaliteit kaarten. De Avansia is zeer robuust en biedt een hoge veiligheid kwaliteit voor kaartuitgifte.
Met de afgifte van meer dan 140 enkelzijdige kleuren kaarten per uur, is het een ideale kaartprinter voor middelgrote en grote hoeveelheden.
Meer info

Quantum2

De kracht van een gecentraliseerd systeem. De flexibiliteit van een desktop printer.

Quantum 2, Dé printer om de kaarten te printen en te personaliseren in grote hoeveelheden, is nu beschikbaar in de laatste versie.

Meer info

Securion

Personaliseer en bescherm uw dubbelzijdige passen

Middels de Securion cardprinter is het mogelijk kaarten personaliseren. Middels de toegepaste techniek is het mogelijk passen duurzaam op te leveren als beveiligingspassen, streng beveiligde toegangscontrole passen of fraude-proof ID-kaarten.

Meer info

Pebble4

Print elke soort pas enkelzijdig

De Pebble 4 kaartprinter is de ideale oplossing om uw kaarten te drukken, per stuk of in batches.
De Pebble 4 is geschikt voor elk type applicatie die enkelzijdig afdrukken van plastic kaarten vereist.

Let op: deze printer is niet meer leverbaar, wel zijn de verbruiksartikelen leverbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer info

Dualys3

Personaliseer uw (magneetstrip) passen dubbelzijdig, per stuk of in series

Organisaties in de gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, banken, overheidsinstellingen en dienstverleners rekenen op de Dualys 3 voor het uitgeven van passen.

Let op: deze printer is niet meer leverbaar, wel zijn de verbruiksartikelen leverbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer info

Tattoo2

Personaliseer uw enkelzijdige plastic kaarten!

De Tattoo2 is de ideale oplossing voor het enkelzijdig bedrukken van plastic kaarten, individueel of in kleine oplage.

Let op: deze printer is niet meer leverbaar, wel zijn de verbruiksartikelen leverbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer info

GA NAAR ONZE WEBSHOP

Webshop
>